Kött, chark och ost för alla tillfällen

Personal vid köttavdelningen

Kött, chark och ost för alla tillfällen

Här hittar du alla möjliga läckerheter för att lyckas i köket. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder ett så brett utbud som möjligt.

Kött

Letar du efter något mer spännande eller annorlunda? Kolla då in vårt viltsortiment under höst- och vintersäsongen. Vår ambition är att hålla marknadens bästa köttavdelning, både i sortiment och pris.

Chark

Här i charkavdelningen hittar du allt från vardagsmat som falukorv och pannkakor till riktiga delikatesser som äkta parmaskinka och spännande tapas. Till charken hör också avdelningen Sallad & Färdigmat. Här vill vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av snabblagade måltider.

Ost

Hos oss på hittar du en välsorterad ostavdelning med allt från påläggsostar till kvällens delikatesser. Allt till riktigt låga stormarknadspriser. Vi arbetar hela tiden med att bygga upp avdelningen så att varje kund ska bli tillfredsställd. Du hittar allt från dessertost till våra magrare hårdostar. Vi har även tagit in ett kravsortiment som vi hoppas mycket på. Vi är ju en Svanenmärkt stormarknad och jobbar aktivt för att öka försäljningen på det miljömärkta sortimentet.

Fråga oss gärna om det är något du undrar över eller saknar i sortimentet, vi gör vårt yttersta för att tillgodose alla kunders önskemål.