Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Kungsbacka är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Närodlat och exotiskt – vår frukt och grönt

Det här är den grönskande oasen i vår butik. Här blandas alla vackra färger med fräscha dofter. Vi har mängder av olika frukter och grönsaker att välja bland – allt från lokalodlat till långväga gäster, allt från saftiga äpplen till de mer exotiska alternativen.

Våra färskvaror – kvalitet, smaker & inspiration

Färskvaruavdelningen på Maxi ICA Stormarknad Kungsbacka är laddad med smaker och inspiration. Här finns varor producerade bara någon kilometer ifrån oss, men också de från andra sidan jorden. Med den bredden kan vi alltid erbjuda ett spännande sortiment.

Kolonial – allt för en skön och billigare vardag

Hos oss på kolonial finns ett brett och vardagsnyttigt sortiment med fina priser. Håll ett öga på våra Maxiklipp, plånboken kommer garanterat bli nöjd. Utöver vad som nämns nedan, finner du även rengöring och tvättartiklar hos oss.