Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Maxi-flaggor mot blå himmel

Maxi Kungälv – den nya tidens stormarknad

Maxi ICA Stormarknad Kungälv är den barnvänliga och personliga stormarknaden, där du på ett enkelt och smidigt sätt kan handla allt du söker under ett och samma tak. När du handlar hos oss vill vi att du ska hitta två slags varor; det du söker och det du inte visste att du sökte.

 • Kylvaror

  Känn dig välkommen till våra avdelningar

  Maxi ICA Stormarknad Kungälv är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

  Avdelningar
 • Datorskärm med matkasse

  Handla online med leverans till ditt företag

  Tid är bristvara, men genom vår e-handelstjänst beställer du varor snabbt och enkelt på nätet. Perfekt för företag, till frukosten, eventet eller konferensen. Och det är enkelt!

  MinMatbutik.se
 • Barn som idrottar

  Vi sponsrar lokala och nationella projekt

  Maxi ICA Stormarknad Kungälv vill att våra kunder och omvärlden skall se butiken som en positiv kraft i samhället som står för gott medborgarskap i allmänhet med associationer till mat, motion, hälsa och livsstil i synnerhet.

  Sponsring
 • Kvalitetscertifierad

  ICAs kvalitetsarbete i butik

  Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Populärt innehåll

maxi-ica-stormarknad-logotyp
Maxi ICA Stormarknad KungälvGymnasiegatan, 442 34 KUNGÄLV, Telefon: 0303 - 150 00