Vill du bli vår nya kollega?

Vill du bli vår nya kollega?

Din viktigaste roll blir att erbjuda kunderna bästa tänkbara service. Med ett högt tempo, personligt ansvar och engagemang kommer du tillsammans med dina kollegor lyfta kundbemötandet till högsta möjligaste nivå. Du ska självklart gilla service , kundkontakt och ha en bra arbetsmoral. Du är vårt ansikte utåt.

Det dagliga arbetet i butiken skiftar mellan att möta kunder, arbeta i kassan och plocka upp varor på våra olika avdelningar. Vi ser gärna att du har fyllt 18 år och att du har god fysik eftersom det förekommer tunga lyft. Du får en härlig arbetsplats med ett bra team med goda utvecklingsmöjligheter.

Känner du att detta passar dig? Välkommen att registrera in din ansökan här nedan. Din ansökan sparas i tre månader och under den tiden matchas den mot de lediga jobb som finns i butiken. Efter tre månader makuleras din ansökan.


Är du intresserad av att praktisera hos oss?
Vi tar emot personer för praktik och erbjuder en stimulerande och lärorik praktikperiod. Vi kräver dock att du lovar att gå in helhjärtat för uppgiften och har ett engagemang för service och kundkontakt och du ska gilla ett högt tempo. Välkommen att registrera in din ansökan här nedan.

Sök jobb hos oss

Välkommen att skicka din ansökan till sokajobb.kristinehamn@maxi.ica.se och ange i ämnesfältet om det är en spontanansökan eller vilken utannonserad tjänst det gäller. Vi vill att din ansökan innehålller CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster just nu

sokajobb.kristinehamn@maxi.ica.se
  • Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan!