Bageriet på Maxi Kristinehamn

Bageriet på Maxi Kristinehamn

I bageriet arbetar sju bagare och konditorer varje dag året runt för att erbjuda dig nybakat bröd och smaskiga bakverk. Vi bakar vårt bröd från grunden på mjöl, jäst (eller surdeg), och vatten.

Våra tårtor och bakverk tillverkas på plats med stor omtanke och fina råvaror. Varje år använder vi nästan 130 ton mjöl, 5000 liter äkta vispgrädde och bara i somras använde vi nästan ett kvarts ton svenska jordgubbar.

Vi som jobbar i bageriet har alla olika bakgrund och erfarenhet. Att vår personal är varierad i ålder och inriktning gör att vi kan erbjuda dig en avdelning där tradition går hand i hand med nytänkande. I bageriet arbetar vi nära dig som kund och du är alltid välkommen att fråga oss om råd eller för att beställa bröd och tårtor hos oss.

En specialitet som vi är extra stolta över är vårt stora och goda sortiment av surdegsbröd.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

0550-830 36
bageri.krh@maxi.ica.se

Chatrine Antonsson
Ansvarig för bageri och konditori.
Favorittårta: Moussetårta med färsk frukt.
Favoritbröd: Surdegsbröd med solrosfrö.
Bästa bageri tips: Hålla sig till receptet gärna med en våg för att få bästa resultat.