Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Kristinehamn är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Bageri med 120 års erfarenhet

I bageriet på Maxi ICA Stormarknad Kristinehamn arbetar sju bagare och konditorer. Vi bakar allt bröd från grunden på mjöl och vatten. Även tårtor, bakelser, pajer, bitar med mera tillverkas på plats med stor skicklighet.

Delikatesser för vardag och fest

Vi har delikatesserna både till er vardag och fest – olika sorters salami, skinkor, ostar, grillat, färdigmat samt närproducerat och mycket mer. Vi tar även emot beställningar på smörgåsar/baguetter, smörgåstårtor och uppläggningar.

God mat från köket

Vi är stolta att kunna erbjuda dig måltidslösningar för alla stunder, lagade av duktiga kockar. Hämta lunchlådan hos oss eller plocka ihop din måltid själv i vår manuella disk. Ska du ha gäster ordnar vi också finare middagar för helg och vardag, självklart med dessert till om så önskas.