En fräsch butik med allt under ett tak

En fräsch butik med allt under ett tak

Hos oss på Maxi ICA Stormarknad Kristinehamn hittar du alternativen, både de lägsta priserna och varorna med högsta kvalitet. Vi har ett stort urval ekologiska samt hälsosamma varor. Vi erbjuder dig en fräsch butik med allt under ett tak!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Kristinehamn är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

God mat från köket

Vi är stolta att kunna erbjuda dig måltidslösningar för alla stunder, lagade av duktiga kockar. Hämta lunchlådan hos oss eller plocka ihop din måltid själv i vår manuella disk. Ska du ha gäster ordnar vi också finare middagar för helg och vardag, självklart med dessert till om så önskas.

Billigast i Värmland 2011 enligt PRO

Pensionärernas Riksorganisation, PRO, genomför årligen en prisundersökning där de jämför kostnaden på matkassar runt om i landet. Förutom att Värmland är bland de distrikt med lägst priser i landet, visade undersökningen att Maxi ICA Stormarknad Kristinehamn har den billigaste matkassen i Värmland!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.