Hälsomässa med
matrådgivning i butiken

Vi på Maxi ICA Stormarknad älskar mat. Eftersom det vi äter har stor betydelse för vår hälsa erbjuder vi Dietist i butik.

Hälsodagar

Mindre socker i maten, bästa brödet, goda frukostar och kanske nyfiken på vego? Ja, då ska du besöka våra hälsodagar. Dietist finns på plats i butiken och har dukat fram hälsa och visar på nyheter och goda trender. Våra dietister erbjuder även kostnadsfri matrådgivning och butiksvarv under dagen. Du kommer garanterat lämna butiken med ny inspiration och kunskap till en god och hälsosam vardag!

Vad händer:

  • Matinspiration med smakprov i butiken. 
  • Dietist finns på plats och svarar på dina frågor om mat och hälsa.
  • Häng med på guidade butiksvarv med dietist, varven startar varje heltimme. Se datum och tid för nästa tillfälle under fliken nästa besök. 

Dietistens val

För att underlätta valen i butik och för att du på ett enkelt sätt ska kunna välja god och hälsosam mat har våra dietister i flera hyllor märkt ut varor med "Dietistens Val". Det är livsmedel som i just den hyllan är extra bra val för hälsan.

Kontakta oss gärna!

Våra dietister finns till för dig som är kund hos oss. När du inte träffar dem i butik kan du nå dem via icadietisten@wadietistkompetens.se

Nästa Hälsomässa

Dietistens val

För att underlätta valen i butik och för att du på ett enkelt sätt ska kunna välja god och hälsosam mat har våra dietister i flera hyllor märkt ut varor med ”Dietistens Val”. Det är livsmedel som i just den hyllan är extra bra val för hälsan.

Dietistens val är livsmedel med:

  • mer fullkorn 
  • fiber
  • bättre fettkvalité
  • mindre socker och
  • utan onödiga tillsatser 

Kostrådgivning

Helt kostnadsfritt kan du även få personlig matrådgivning på plats i butiken. Våra legitimerade dietister har 3-årig universitetsutbildning inom mat och hälsa. Har du frågor om allergiska barn, krånglande magar, vill komma igång med träningen, kanske gå ner i vikt eller önskar du ny inspiration? I såfall har du hamnat rätt, våra dietister hjälper dig gärna under hälsomässorna!