Vi stödjer Löddeköpinge

Barn på en läktare

Vi stödjer Löddeköpinge

Maxi ICA Stormarknad Löddeköpinge är ett företag med stark lokal förankring – Kävlinge är vikigt för oss.

Lokala föreningar vi sponsrar:

Harrie-Kävlinge FF – hkff.se

Maxi ICA Stormarknad Löddeköpinge är huvudsponsor i Harrie-Kävlinge FF. Klubben är en sammanslagning av Harrie IF och Kävlinge GF. Klubben har ett mycket bra damlag som spelar i division 4 samt ett herrlag som spelar i division 3. Viktigast av allt har klubben en stark ungdomssatsning. Harrie-Kävlinge FF är föreningen för hela familjen.

BTK Kävlinge

Bildades 1975. Vi är mellan 80-90 medlemmar, men kan tyvärr inte vara flera på grund av att lokalerna inte räcker till. I samma tidpunkt som föreningen blev 35 år så inträffade det vi alla drömt om,klubben tog steget upp i högsta ligan (Pingisligan). Vi har yttligare två lag som spelar i division 4. På ungdomssidan satsar vi på Pingisskolor med mycket gott resultat,en del år är det tre till fyra omgångar som sedan slussas in i den vanliga träningsverksamheten. Klubben arrangerar flera tävlingar Kävlingespelen i februari, bästa 4:a och 3:an samt Skånes UGP. 2012 har vi ansökt om att få arrangera Junior-SM.

Lödde kanotklubb (LÖKK)

En liten klubb med stora framgångar! Sedan 1969 har LÖKK fostrat VM-medaljörer samt många ungdoms- och juniormästare och medaljörer i nordiska mästerskap, svenska mästerskap och world cup.

Lödde IF

Lödde IF ska verka för att ledare och spelare ska utveckla en stark känsla för föreningen, det som i dagligt tal kallas klubbkänsla. Detta innebär att man ska sörja för och stimulera god kamrat- och idrottsanda och att utveckla sysselsättningar med ett stort socialt ansvar i fostrande anda. Det ska finnas tydliga mål och riktlinjer för spelare, ledare och föräldrar, både vad det gäller den personliga utvecklingen och vad Lödde IF står för.

Lödde Vikings (handboll)

Lödde Vikings vision är att bedriva idrottsligt, socialt och hälsofrämjande verksamhet med starkt fokus på barn och ungdomar. Vi arbetar utefter Svenska Handbollsförbundets policy när det gäller barn- och ungdomshandboll samt etik.

Lions Club, Löddeköpinge

Klubben bildades 1978 och har i dag 30 medlemmar, som tillsammans med respektive makar och sambor varje år genomför ett antal aktiviteter för att samla in pengar till hjälp åt behövande medmänniskor, både internationellt, nationellt och lokalt: Maxi ICA Stormarknad Löddeköpinge är sedan länge klubbens viktigaste sponsor och samarbetspartner.

ICA EOLs Veteranklubbs Handelsbod

I Växjö finns en grupp före detta ICA-anställda. Dessa eldstjälar bevarar just nu en gammal hadelsbod. Tidigare fanns handelsboden ute på ICAs lager i Räppe. Numera har man flyttat in handelsboden till centrala Växjö. Handelsboden är en klenod som visar hur en lanthandels bedrevs under 1930-1940 talet. Har du intresse av ett besök på Handelsboden, eller vill du bli medlem? Ring Karl-Erik Wirland på telefon 0470-40162

Nationella organisationer vi sponsrar:

Rädda Barnen

Med Barnkonventionen som grund arbetar vi för att barn ska få det bättre och för att barns rättigheter ska respekteras.

Rosa Bandet

Vi tänker besegra cancer, vill du vara med?

BRIS

Barnens rätt i samhället.