Vi har färskvarorna du söker

Fisk och kött

Vi har färskvarorna du söker

I hela sortimentet satsar vi på lokala leverantörer, något som märks extra mycket på färskvarusidan då det finns många bra lokala varor inom det segmentet. Kom in så får ni se.

Chark & ost

Här följer vi trender och förnyar vårt sortiment hela tiden. Dessutom går vi som jobbar här på utbildningar så att vi alltid kan ge dig de senaste tipsen – och självklart svara på alla frågor du har.

I delikatessdisken hittar du mängder av Hårdostar och dessertostar, smörgåsmat och inläggningar. En hel del kommer från lokala leverantörer som SP-Chark, Kävlinge chark och Lunda chark. Du har även ett varierat utbud av färdigmat samt ett tjugotal lunchrätter att välja mellan.

Öppettider i Delikatess disken.

Måndag-Söndag 8-20

Ska du ha fest?
Vi gör både smörgåstårtor och plockar ihop fat med kallskuret.  

      

Kött & fågel

Lamm, kalv, vilt, ekologiskt och hängmörat nötkött. Här finns allt du kan önska dig! Dessutom ett brett utbud av fyllda eller färdigkryddade rätter färdiga att lägga i pannan. Hög kvalitet och bra service är våra ledord. Därför jobbar vi bara med riktigt bra kött och finstyckar delar av vårt sortiment själva. Det är det inte många andra i Skåne som gör!

Vi strävar efter att erbjuda så mycket lokalproducerat kött som möjligt. Från Borgeby Fågel & Vilt erbjuder vi till exempel såväl gödtupp och korv av densamma som viltkött och viltkorv. Dessutom grillar vi kyckling alla dagar i veckan.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Andreas Persson
046-73 64 27
andreas.persson@maxi.ica.se
 

Vill du beställa från delikatessen? Hör av dig! Vi behöver din beställning senast två dagar i förväg.

Beställningar
046-73 64 96 alt. delikatess.loddekopinge@maxi.ica.se