Maxi Löddeköpinge – vill att du ska vara nöjd

Maxi Löddeköpinge – vill att du ska vara nöjd

Maxi ICA Stormarknad Löddeköpinge slog upp portarna den 20 september 2000. Idag är vi cirka 150 medarbetare. Alla med främsta mål att göra dig som handlar hos oss nöjd. I vår butik kan du handla tryggt.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Löddeköpinge är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Närproducerat av bästa kvalitet

För oss är det självklart att samarbeta med lokala leverantörer. På så vis minskar vi belastningen på miljön, stödjer småföretagande i regionen och kan erbjuda dig ett bredare sortiment. Och så smakar det ju så gott!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.