Svar på några vanliga frågor

Svar på några vanliga frågor

Undrar du över något när det gäller vår butik? Kanske hittar du svaret nedan. Annars är du välkommen att höra av dig till oss!

Undrar om ni får in kvarglömda saker? Vem jag kan ta kontakt med?

Alla upphittade saker lämnas till vår Spel- & Infomationsavdelning. Kontakta dem i entrén nästa gång du besöker vår butik, eller ring 054 - 777 45 13.

Jag skulle vilja jobba hos er. Hur gör jag för att söka jobb?

Du går in på sidan "Jobba hos oss" här på webbplatsen. Där fyller du i din ansökan och skickar in. 
Jobba hos oss >

Vi skulle vilja beställa festmat från er kallskänk. Vart vänder jag mig?

Vi presenterar vårt utbud från egen tillverkningen under fliken catering. Det går också bra att ringa: 054 -  777 45 48.
Catering >

Kan man betala med presentkort hos er?

Ja, det går bra. Vi tillgodo ser ICA's presentkort, Bergviks Köpcenters presentkort samt butikens egna presentkort som betalningsmedel.

Jag har köpt en bok till min svärmor i present. Nu visade det sig att hon redan hade boken. Hur gör jag för att lämna tillbaka den?

Du tar med boken och kvitto till butiken och går till Spel- & Infomationsavdelningen. Där kan de hjälpa dig att göra ett återköp eller ge dig ett tillgodokvitto.

Jag har länge funderat på att börja självscanna. Hur gör jag?

Du går till vår Spel- & Infomationsavdelning. Där får du fylla i en blankett för att få kortet registrerat. Ta med dig giltig legitimation. Du får en instruktion om hur det fungerar. Sen är det bara att köra igång. 
Självscanning >

Jag får inte reklamen med ert reklamblad hem. Varför?

Alla hushåll i Karlstad med omnäjd som inte har "Nej-tack" till reklam ska få reklamen varje vecka. Du kan kontakta Posten som sköter all distribution.