Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Karlstad är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe som har det mesta du kan tänkas behöva. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Nybakat bröd från vårt eget bageri

Vi erbjuder nybakat bröd sju dagar i veckan. Vi har ett brett sortiment och något som passar för alla tillfällen. Förutom matbröd bakar vi egna tårtor och fikabröd. Självklart har vi alternativen för dig med någon allergi.

Lyxiga delikatesser i vår manuella disk

Unna dig eller en vän något gott. I vår manuella delikatessdisk hittar du det lilla extra – delikatesserna som får dina sinnen tillfredställda. Visste du att vi även erbjuder ett brett cateringsortiment?

Närodlat och exotiskt – vår frukt och grönt

Ingen annanstans i butiken är säsongen lika påtaglig som här. På våren kommer primörerna, under sommaren njuter vi av svenska bär. Hösten är en enda lång skördefest och under vintern fyller vi på C-vitaminförråden med hjälp av citrusfamiljen.

Vi hjälper dig i förbutiken

Det första du möter på Maxi ICA Stormarknad Karlstad är oss som jobbar med information och spel. Här kan du bland annat göra byten och reklamationer. Vi hjälper dig även med att skaffa ICA Kort eller börja självscanna.