Närodlat är godast

Potatis

Närodlat är godast

Genom att välja närproducerade alternativ får vi bättre kvalitet på maten samtidigt som vi gör en insats för miljön. Just därför värnar vi om, och stödjer, våra lokala bönder. För smaken, framtiden och den goda sakens skull.

Självklart samarbetar vi på Maxi ICA Stormarknad Karlskrona med flera olika närproducenter som levererar frukt och grönt samt flera olika sorters kött.

Olsängs potatis – olsangspotatis.se

Gårdsförsäljning av potatis, lök, ägg med mera.

 

Blomlöfs Rökeri – blomlofsrokeri.se

Blomlöfs Rökeri är ett genuint familjeföretag som idag ägs och drivs av den andra och tredje generationen. Hos oss lever kvalitetstraditionerna kvar i vårt hantverk samtidigt som vi utvecklar och förnyar vårt sortiment.

Stensåkra Chark – stensakrachark.se

Vi på Stensåkra gör riktig korv med äkta smak. Vi använder bara råvaror av högsta kvalitet och blandar inte i en enda onödig tillsats. Inga konstgjorda smakförstärkare. Den viktigaste ingrediensen i god korv är stolthet.

Charkett – charkett.se

Charkett är charkuteriföretaget med det lilla extra och som prioriterar hög kvalitet, smakrika produkter och god service. Företagets säte ligger i Torskors industriområde strax utanför Karlskrona.

Urshults Bageri - Urshultsbageri.se

Bakar med tradition och kvalitet sen 1903

 

Blekingekroppkakan