Vi satsar på närproducerat

Potatis

Vi satsar på närproducerat

Att kunna köpa närproducerad mat har blivit en självklarhet idag. Många vill kunna stödja sina lokala bönder och tycker att kvaliteten är bättre på dessa produkter. Dessutom gör vi en god insats för miljön genom mindre utsläpp.

Självklart samarbetar vi på Maxi ICA Stormarknad Karlskrona med flera olika närproducenter som levererar frukt och grönt samt flera olika sorters kött.

Olsängs potatis – olsangspotatis.se

Gårdsförsäljning av potatis, lök, ägg med mera.

Växjö Partiaffär – vaxjopartiaffar.se

Växjö Partiaffär är en lokal frukt- och grönsaksgrossist i Växjö, Halmstad (Hembergs) och i Örebro (Örebro Trädgårdshall AB). Sortimentet består av 800–900 artiklar.

Blomlöfs Rökeri – blomlofsrokeri.se

Blomlöfs Rökeri är ett genuint familjeföretag som idag ägs och drivs av den andra och tredje generationen. Hos oss lever kvalitetstraditionerna kvar i vårt hantverk samtidigt som vi utvecklar och förnyar vårt sortiment.

Stensåkra Chark – stensakrachark.se

Vi på Stensåkra gör riktig korv med äkta smak. Vi använder bara råvaror av högsta kvalitet och blandar inte i en enda onödig tillsats. Inga konstgjorda smakförstärkare. Den viktigaste ingrediensen i god korv är stolthet.

Charkett – charkett.se

Charkett är charkuteriföretaget med det lilla extra och som prioriterar hög kvalitet, smakrika produkter och god service. Företagets säte ligger i Torskors industriområde strax utanför Karlskrona.

Sigvants Bageri – sigvantsbageri.se

Vi vill bjuda dig på ett gott och färskt bröd med en känsla av närhet. Därför erbjuder vi dig ett sortiment av mat- och kaffebröd bakat sex dagar i veckan på våra tre bagerier. Du hittar våra goda bröd under våra tre varumärken Lockarp, Kullen och Växjöbagarn.

Blekingekroppkakan