Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Karlskrona är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Nybakat från vårt eget bageri

Söker du nybakat bröd är det bara att följa doften till vårt bageri. Våra bagare ser till att du kan njuta av nybakat varje dag – året runt! Sortimentet är unikt, med allt från frallor och rågskorpor till wienerbröd och tårtor. Allt bakas från grunden.

Lyxa till det med våra delikatesser

Det är svårt att inte bli imponerad av vår frestande manuella delikatessdisk. I denna hittar du väldoftande ostar, smakrika korvar lufttorkade skinkor och mycket mer. Det är vardagslyx som ger tillvaron ett lyft.

Frukt och grönt från världens alla hörn

Vår frukt- och gröntavdelning är Blekinges största. Här hittar du härliga grönsaker och frukter från världens alla hörn. Hos oss kan du förvänta dig ett brett utbud av prisvärda och fräscha varor med hög kvalitet.

Vårda din kropp med hälsa och skönhet

Vi erbjuder dig allt du behöver inom kroppsvård samt ett stort utbud av skönhetsprodukter. Vare sig du är på jakt efter den senaste mascaran, en ny doft till kvällen eller mer avancerade hudkrämer hittar du det hos oss.

Vår största avdelning är kassalinjen

Vårt mål är att det ska gå så snabbt som möjligt för dig att betala och åka hem när du handlat klart. Vi lovar att du alltid kan vänta dig ett trevligt bemötande och ett vänligt ord i kassan hos oss på Maxi ICA Stormarknad Karlskrona!