Goda smaker från Maxi Karlskoga

Goda smaker1

Goda smaker från Maxi Karlskoga

Här på ICA Maxi älskar vi verkligen mat och vi vill göra det enkelt för dig både i vardagen och till fest. När du köper en vara märkt med "goda smaker" kan du vara säker på att det tillagats med kärlek av våra medarbetare här i butiken.

·       Våra duktiga kockar i Maxiköket lagar mat till både vardag och fest. Hos oss kan du köpa färdiga matlådor, smörgåstårtor, smarriga smörgåsar och självklart fixar vi catering till festen. Kockarna i vårt kök lagar all den goda maten till Husman på hyllan. Ta med dig en kollega eller kompis och njut av en vällagad husmanslunch.

·       I vår pizzeria erbjuder vi stenugnsbakade pizzor som är gjorda från grunden med riktigt bra råvaror. Vi har många klassiker och möjlighet för dig att skapa egna varianter. Käka hos oss eller handla och ta med när du handlat färdigt.

·       I vårt bageri bakar vi från grunden alla dagar i veckan. Här hittar du allt från matbröd till tårtor och bakelser. Behöver du hjälp med födelsedagstårtan eller kanske bröllopstårtan så hjälper våra duktiga konditorer dig gärna!

·       Kanske läge för en mysig fikastund i Mor Märtas café med något gott att äta. Allt i vårt café är lagat eller bakat av vår duktiga bagare och konditorier.

·       I vår sushidisk erbjuder vi pinfärsk sushi varje dag, lagad av våra utbildade sushikockar. Här kan du köpa färdiga sushilådor, poke bowls och cateringfat.

Varmt välkommen att testa Goda smaker från Maxi Karlskoga!