Allt för ditt hem och din fritid

Allt för ditt hem och din fritid

Hos oss hittar du ett brett utbud för allt du kan tänkas behöva för ditt hem och din fritid. Välkommen!

Henrik, butikschef Hem & Fritid
0650-374 91

Kök & köksutrustning

Dags att uppdatera köksporslinet? Eller kanske behöver karotter och stekpannorna bytas ut? På vår köksavdelning hittar du inte bara det förväntade utan också en komplett uppsättning av prisvärda elapparater för det moderna köket tillika inspirerande textilier och praktiska köksredskap. 

Lek & fritid

Behöver du tips och vägledning för att hitta presenter till de unga och aktiva? Låt Johannes sortiment på lek och fritid guida dig rätt. Här hittar du massor av uppskattade prylar för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Lego, pussel, studsmattor och faktiskt också kläder och skor för de minsta.

Trådgård & grill

På vår trädgårdsavdelning finner du alltid Fredrik och Anna beredda att hjälpa dig finna bästa produkterna och råden för just din uteplats eller trädgård. Till sommaren mer fokus på trädgårdsmöbler, grillar, gasol, klippare och för höst och vintern krattor, skyfflar, salt, korgar och skottkärror.

Media & böcker

Ska du springa på en kändis hos oss på Maxi så är det här, titt som tätt arrangerar nämligen Sigrid och Fredrik på vår medieavdelning boksigneringar. Men här hittar du också mobiler och mobilskal, tv-apparater, filmer, spel och mängder av böcker både inbundna och i pocketversioner.