Vi har ett brett utbud av färskvaror

Ost, vindruvor och salami

Vi har ett brett utbud av färskvaror

På Maxi ICA Stormarknad Hudiksvall har vi något för alla smaker. I vårt färskvarusortiment hittar du alltid kött för alla tillfällen, läckra charkprodukter och delikatesser, lagrade ostar samt allt du kan tänkas behöva från mejeriet.

Kött

Här säljer vi allt från köttfärs och kotletter för vardagsmaten, till oxfilé eller entrecote till festen. Du hittar även ett brett sortiment av lamm, kalv och fågelprodukter. Vi har dessutom olika klasser av kött med gårds- eller premiumkött, som "top of the line".

Chark och delikatesser

Bland chark och delikatessvaror finner du allt från falukorv och pannkakor till riktiga delikatesser, som äkta Parmaskinka och spännande Tapas. Vi har ett väldigt brett sortiment av olika pålägg som gör att avdelningen upplevs intressant. Till charken hör även sallad och färdigmat med flera snabblagade måltider. Våra storsäljare är produkter från de lokala leverantörerna Sohlbergs Chark och Delsbo Charkuteri.

Ost

På vår härliga ostavdelning erbjuder vi allt från påläggsostar till kvällens delikatesser. Allt till låga stormarknadspriser.

Mejeri

Vi har allt du behöver för en bra frukost, ett snabbt mellanmål eller en speciell gräddsort till festmåltiden. Naturligtvis inkluderar detta det mesta av mjölk-, fil- och yoghurtprodukter. Lokala ägg från Järvsö Ägg hittar du också här.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Camilla, Färskvaruchef
0650-377 45

Dino, Kött
0650-377 40

Sten, Chark
0650-377 40

Kim, Mejeri
0650-377 40