Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Hudiksvall erbjuder en fräsch och personlig stormarknad med det mesta under ett tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av livsmedel och specialvaror så som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet. Vi gör vårt bästa för att alltid ha välfyllda och fräscha avdelningar. Vi vill erbjuda bra service och varor med bra kvalitet.

Populära avdelningar

Eget kök med passion för mat

I vårt eget butikskök råder äkta matglädje, där matlagning är vår passion. Här tillverkar vi allt från såser, sallader och pajer till smörgåsar, smörgåstårtor och bufféer. Ska du ha fest eller bjudning och vill fokusera på annat än matlagning, då hjälper våra duktiga kallskänkor dig med att hitta alternativ som tillgodoser dina önskemål. 

Frukt & grönt som erbjuder exotiskt och lokalt

Vår målsättning är att ha Hudiksvalls bredaste sortiment med högsta kvalitet och till ett mycket bra pris. Bland våra cirka 300 artiklar hittar du frukt och grönt från världens alla hörn. Frukt och grönt är trendigt och det dyker ofta upp nya recept i TV och tidningar. Vi har kunnig personal som gärna hjälper dig med önskemål och inspiration till middagen. Vi finns här för dig.