Vi har alltid velat göra skillnad. Och nu gör vi det för Halmstad.

Som en stormarknad och ICA Maxi-butik i Halmstad har vi alltid känt ett visst ansvar och självklar lust att ge tillbaka till det samhälle vi lever och verkar i. Att göra skillnad där det behövs. Det har genom åren visat sig genom olika samhällsinitiativ, sponsring och gåvor till både lokala och nationella föreningar och organisationer.

Dock tyckte vi det blev för svårt att se skogen för alla träden. Vi kunde själv inte se var pengarna hamnade eller skillnaden de gjorde. Därför har vi tillsammans med Frälsningsarmén startat ett paraply av olika initiativ. Initiativ som är till för att hjälpa oss i Halmstad. Ett som kämpar för ett annat, bättre och snällare stad att bo i.

Vi kallar det ”Ett annat typ av Halmstad”. Med detta samarbete vill vi lyfta problemet att det finns mer än ett Halmstad i vår stad samtidigt som vi stöttar och ger en hjälpande hand till de som av olika anledningar lever i social utsatthet. Det kan vara att de lever själva, inte har råd med mat för hela familjen eller andra ekonomiska problem, saknar ett hem eller lever i ett missbruk. Helt enkelt, de som behöver hjälp för en bättre vardag. Och det är så vi vill arbeta tillsammans för ett annat typ av Halmstad.


Kontakta oss

Har du några frågor, funderingar eller förslag på vad mer vi kan göra för ett annat typ av Halmstad. Hör av dig!

Frälsningsarmén och ICA Maxi Högskolan