En annan typ av påsk

I år firar vi en annan typ av påsk. En påsk för de som av olika anledningar lever i social utsatthet och inte har möjligheten att fira själva. Därför har vi tillsammans med Frälsningsarmén bestämt oss för att bjuda på ett välsmakande påskbord och börja sälja ett annat typ av påskägg. Det är så vi arbetar för ett annat typ av Halmstad.


Vi bjuder på ett annat typ av påskbord

Sedan flera år tillbaka har vi tillsammans med Frälsningsarmén anordnat och bjudit hemlösa och andra socialt utsatta på ett ordentligt julbord. I år bjuder vi även på ett välsmakande påskbord. Så att alla i Halmstad, oavsett livssituation, har en chans att äta sig mätta och fira en god påsk.

Vill du fira påsk med oss? Kontakta Johanna på Frälsningsarmén på: 035-15 72 05.


Köp ett annat typ av påskägg

I år vill ge alla barn i Halmstad chansen till en godare påsk. När du köper ett annat typ av påskägg, i vår butik eller via Swish, så går pengarna till att köpa påskägg som sedan delas ut av Frälsningsarmén till barn i Halmstad som lever i social utsatthet.

Köp i butiken eller Swisha valfritt belopp till 123 257 01 33.

Köp ett annat typ av påskägg

Andra initiativ

Med ”Ett annat typ av Halmstad” vill vi lyfta att det finns många i vår stad som behöver en hjälpande hand. Men också underlätta och hjälpa de som behöver det mest. Läs mer om alla våra initiativ för ett annat typ av Halmstad.

  • Ett annat typ av Halmstad
  • En annan typ av sommar
  • Ett annat typ av Pantrum
  • Ett annat typ av matsvinn
  • #1krHalmstad
  • En annan typ av vara
  • En annan typ av påsk

Kontakta oss

Har du några frågor, funderingar eller förslag på vad mer vi kan göra för ett annat typ av Halmstad. Hör av dig!

Frälsningsarmén och ICA Maxi Högskolan