Härligt handgjord sushi

Härligt handgjord sushi

Sushi Daily erbjuder fullt bemannade sushikiosker som finns främst inom och utanför livsmedelsbutiker, stormarknader, flygplatser och tågstationer i hela Europa. Sushikiosken har skickliga kockar som förbereder och lagar produkter framför våra kunder i butiken – med fokus på både underhållning och hög kvalitet.

För att kunna erbjuda dig produkter av högsta klass tillreds all vår sushi direkt på plats i våra sushikiosk varje dag. Detta gäller även vårt specialtillredda ris. Vi förbereder och skär upp all vår färska fisk och färska grönsaker därtill.

Vi använder bara noggrant utvald färsk fisk av högsta kvalitet som levereras direkt till vår kiosk från vår leverantör. För oss är hållbart fiske viktigt och en självklarhet när vi väljer våra råvaror. Under hela dagen kan du se på när våra sushikockar använder all sin kunskap och sin fantastiska teknik live i vår sushikiosk. De har lärt sig allt de kan av vår grundare Kelly Choi och sushimästaren Yamamoto-San.

Varför inte be våra sushikockar om lite tips och råd och upptäck vilka hemligheter och knep de tar till när de skapar den perfekta sushin?

maxi-erikslund-sushi-kiosk

Ett löfte till en berömd sushimästare

Sushi Daily’s historia och kulturarv började med att Kelly Choi som är grundare av KellyDeli, moderbolaget till varumärket Sushi Daily, gav ett löfte till den berömda sushimästaren Yamamoto-San om att bli ledande inom sushikiosker i Europa och erbjuda mat av högsta kvalitet till sina kunder. 

Yamamoto-San var bland de första att öppna en japansk restaurang i Frankrike. Han lagade mat för japanska ambassaden Frankrike vid ett flertal tillfällen och för olika franska presidenter.

Telefon till Sushi Daily 042-450 57 39

Meny