Så här ska en bra matbutik vara

Så här ska en bra matbutik vara

Kom till oss när du vill mötas av glada problemlösare. Vi guidar dig till det största tänkbara sortiment du kan tänka dig av god mat, heminredning, sport och fritid och trädgård. Precis som det ska vara i en bra matbutik. Och alltid till lägsta möjliga pris. Varje dag.

ICA Maxi Råå

Engagerad och kunnig personal som älskar att guida dig runt bland ett komplett sortiment av mat och specialvaror, det är vad du möts av här på ICA Maxi Råå.

Bageri

Här hittar du alltid Råålimpan, vår egen müsli, stenugnsbakat surdegsbröd, bullar, längder, tårtor och kakor. Allt bakat från grunden.

Catering

För alla tillfällen och önskningar. Vi fixar biffen, festen, smörgåstårtan, charktallriken och jubileet åt dig. Vår catering älskar att hjälpa dig!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.