Maxi Helsingborgs historia

Gammal butik

Maxi Helsingborgs historia

Maxi ICA Stormarknad Helsingborg öppnade onsdagen den 22 april 1998, med blåsorkester utanför entrén och otroligt många förväntansfulla kunder som ville vara först in på nya tidens stormarknad.

Första dagen blev succé och "tyvärr" kassaköer på tre timmar, men efter några veckor flöt det bättre. När butiken öppnade så var det den 19:e Maxi i Sverige. Peter Ahlberg var handlare från start fram till Magnus Carlsson tog över 2013-01-01.

Allt du behöver under ett tak

Maxi ICA Stormarknad Helsingborg är idag en butik som ligger bland de tio största i omsättning och har cirka 200 anställda medarbetare som har som sitt främsta mål att göra våra kunder nöjda. På Maxi tycker vi att det är viktigt att ha ett stort brett sortiment, till låga priser. Det ska alltid finnas alternativ att välja mellan, både kända varumärken och ICAs egna varor. Vår ambition är att alltid kunna erbjuda våra kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik där du handlar allt du behöver under ett tak med personal tillgänglig när du behöver hjälp.

Under ständig utveckling

Vi vill hela tiden ligga steget före i utvecklingen så att du som kund alltid skall hitta det du behöver, därför lyssnar vi på kunderna och får nya idéer. Självscanning, det nya smarta sättet att handla på. Om du inte redan har provat kan vi rekommendera det. Redan idag går 35% av vår försäljning via scanning.

Har du som kund synpunkter eller tips hur vi kan bli ännu bättre – kontakta oss gärna!