Allt för kylen och frysen

kylvaror

Allt för kylen och frysen

I vår mejeriavdelning exponeras bland annat 30 olika sorters yoghurt och i frysavdelningen finns fisk, skaldjur, grönsaker, färdigmat och glass.

Mejeri

I vår mejeriavdelning hittar du det mesta du behöver i det dagliga livet. Vi har till exempel 30 olika sorters yoghurt, varav 13 sorter är naturella. Vi erbjuder ett brett sortiment av laktosfria och hälsosamma produkter. Mejeriprodukter är inte längre bara mat och dryck utan många produkter har även en functional food-märkning.

Vi skryter gärna med att ha en av Sveriges största juiceavdelningar. Bland juicen finns allt från vanlig juice till drinkberedare och även de mer hälsosamma juicerna som är berikade med till exempel kalcium, järn eller fiber. Visste du att vissa frukter och bär, som exempelvis tranbär, även har en naturlig positiv hälsoeffekt?

Frys

Vi har ett fantastiskt sortiment av fryst fisk och skaldjur! Här kan du hitta både naturell och marinerad fisk samt blandad fisk för en god fisksoppa eller varför inte ett fiskgrillspett. Vi har även räkor, såväl kokta som okokta, musslor och annat som kan reta gommen. Varför inte slå till och göra en god fiskgryta Boullabaise där du kan använda lite av varje, så slipper du välja bort något. Räkorna i lösvikt där vi aldrig tullar på kvaliteten hittar du i en separat frysdisk, samt vildfångad gambas. Gambas är en riktigt fin jätteräka som lämpar sig utmärkt för grillning eller gratinering.

Givetvis finns det grönsaker, färdigmat och glass både till vardag och till fest samt frysta tårtor och fruktpajer. Du som vill ta det lugnt på söndagsmorgonen kan välja mellan flera sorters frukostbröd klara att värma i ugnen. I vårt sortiment finns både ledande märken, våra egna märken och lågprismärken för att tillgodose allas önskemål.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

 

Lisa
042-16 86 12