Allt för ditt hem och din fritid

Allt för ditt hem och din fritid

Hos oss hittar du ett brett utbud för allt du kan tänkas behöva för ditt hem och din fritid. Allt från kläder och köksutrustning till media och leksaker.

Böcker & media

En bok varar länge

Titta in på vår fina bokavdelning. Vi har underhållning för liten som stor med nyheter som trillar in under hela året. Här hittar du kokböcker, barnböcker, romaner, deckare, skönlitteratur, med mera. En present till dig själv kanske? Kura upp i favoritfåtöljen under filten, och skingra vardagens måsten i en spännande bok från Maxi!

Media – en avdelning för alla

Sugen på att se en bra film? Hos oss hittar du ett brett urval av nya och gamla filmer till bra pris! Bunkra upp och ladda för många härliga filmkvällar med vänner och familj.

Säsong & leksaker

Säsong

Vi har det ni behöver vid varje säsong på året. Fritidsmöbler, grillar, grillkol, tillbehör till kräftskivan, julgranar, julpynt, påskägg, studentartiklar medmera. Vi är med och förgyller Er vardag hela året om! Håll utkik efter våra nyheter som kontinuerligt kompletterar vårt redan spännande sortiment!

Leksaker

Hos oss hittar du allt till barnkalaset – från present till tårtljus och dukning. Vårt sortiment av leksaker följer säsongerna och här finns leksaker som tilltalar alla barnens åldrar.

Köket

Låt oss inspirera dig i din vardag!! Hos oss hittar du ett stort utbud av det du behöver i din vardag: grytor, dammsugare, porslin, ljus, servetter, hushållsmaskiner, kaffebryggare med mera.

Här hittar du även fina gå-bort-presenter eller varför inte skämma bort dig själv med något vackert till ditt hem?

Underkläder & strumpor

Här hittar du trendiga strumpbyxor och bra strumpor till bra pris! Vi har strumpor och underkläder till både herr, dam och barn. För den märkesmedvetna har vi även Sloggi- och Salmings underkläder.

Kontakta oss

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Hem & fritid
042-16 86 31