Bröd i alla smaker och former

Bröd i alla smaker och former

På vår brödavdelning hittar du allt från frukostbullar och grovt, hälsobringande bröd till hårt bröd, kex och kakor. Vi har även en hel del kondisbitar och tårtor för de lite mysigare tillfällena.

Vi siktar på att det ska finnas något för alla och för alla tillfällen. Du som är glutenallergiker hittar sortimentet för dig i vår frysavdelning och i vår hälsokostavdelning.

Vi är mycket stolta över vårt bageri. Med ett stort sortiment av såväl premium bröd som vanligt klassiskt bröd känner vi att vi har något för alla smaker.

Premium bröd och baguetter – ett riktigt hantverk

Bättre kan det inte bli, här hittar du många nya spännande smaker. Pumpafrön, solrosfrön, nötter, semolina och durumvete är några goda exempel.

  • Sortimentet kännetecknas av ett gediget hantverk.
  • Brödet är bakat med fina råvaror och omsorgsfull hantering i bageriet.
  • Varje bröd får utveckla sin speciella karaktär i lugn och ro.
  • Degarna har hög vattenmängd och vattnets egenskaper är anpassade för att uppnå bästa kvalitet och hållbarhet.
  • Under noggrann övervakning jäser sedan degarna i upp till 72 timmar.
  • Allt bröd förgräddas i stekugnar. Den höga värmen ger fin, smakrik skorpa och gör att bröden behåller sin fuktighet vilket i sin tur gör att brödet känns färskt länge.

Vi har även lite ovanligare sorters bröd för speciella tillfällen som vi endast bakar upp mot beställning, till exempel Focaccia, Müslibröd och Winzerring som är ett vackert flätat bröd. Mer information om våra beställningsbröd finns i vår bake off-avdelning där du även gör beställningen.

Kaffebröd

Till kaffet hittar du allt från vetelängder till frasiga wienerbröd av finaste kvalitet. Vissa i ny skepnad med smakrika fyllningar, andra mer traditionella – och alla lockar de både öga, näsa och gom där de ligger nybakade i vår disk. Som komplement har vi även kondisbitar från Sjöstrands bageri. Prova gärna en päronbiskvi nästa gång – en härligt krämig upplevelse.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.