Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Härnösand är en komplett stormarknad med allt du behöver under ett tak. Hos oss har du över 25 000 artiklar att välja bland. Det betyder att du alltid hittar fler alternativ och nåt som passar. Vi gör vårt bästa för att alltid ha välfyllda och fräscha avdelningar.

Populära avdelningar

Nybakat från vårt eget bageri

På Maxibageriet jobbar sex stycken utbildade bagare och konditorer som tillsammans har många års erfarenhet av branschen, vi brinner för vårt yrke och vill ständigt utvecklas genom att hålla koll på nyheter och trender.

Delikatesser från världens alla hörn

Delikatesser som passar till både vardag och fest finns i vår 18 meter långa öppna disk. Den inspirerande disken gör det snabbt och enkelt att hitta dina delikatesser som kund utan köande.

Fisk och skaldjur i manuell disk

För att skapa matglädje och inspiration har vi på Maxi ICA Stormarknad Härnösand en manuell fiskdisk där vi erbjuder er kunder ett blandat sortiment av läckerheter från hav och sjö.

Frukt och grönt med känsla

Vi har ett mycket brett sortiment av frukt och grönt i vår butik, cirka 350 artiklar. Vi erbjuder en fräsch avdelning där vi plockar upp färsk frukt varje dag med en varsam hand. Avdelningen rymmer allt från exotiska frukter till färdigskurna sallader samt ett stort antal tomatsorter. Vi har även ett ekologiskt sortiment.