Det här gör vi för dig som tillhör en riskgrupp

Det här gör vi för dig som tillhör en riskgrupp

Corona-pandemin har förändrat vardagen för oss alla. Vi på Maxi Haninge har fått jobba extra hårt för att hinna fylla på med varor och anpassa butiken utifrån myndigheternas rekommendationer. Tack vare en fantastisk insats från vår personal och stor förståelse från er kunder har det ändå fungerat och vi vill rikta ett särskilt tack till alla er ”hemmahjältar” som inte kan komma till butiken just nu. Vi ser fram emot den dag när vi kan ses igen, och i väntan på det gör vi en hel del för att underlätta för dig, som kan vara bra att känna till: 

  • Vår seniorrabatt gäller tills vidare alla dagar i veckan för ombud som handlar åt en senior. Vi har även tagit bort hemkörningsavgiften för alla seniorer som handlar online.
  • Vi har startat upp ”ICA Pronto” – en app till mobilen, där du som tillhör en riskgrupp och inte har någon som kan handla åt dig har möjlighet att handla från ett begränsat sortiment. Vi tar emot max 10 beställningar per dag och kör ut dem i samarbete med Olofsson Bil måndag-fredag i vårt närområde. Du betalar dina varor med swish och vi bjuder på frakten. För mer information se icapronto.se/.
  • Vi stödjer också initiativet ”God Hjälp”, där du som tillhör en riskgrupp kan få hjälp med inköp av mat och apoteksvaror. Tjänsten är gratis och du betalar för varorna med swish. För mer information se www.godhjälp.se.
  • Vi har gjort det enklare att se veckans varor digitalt på vår hemsida, på facebook och i vår app. Så här gör du för att lägga det som en favorit på din mobil:

Veckans klipp i mobilen