Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Haninge är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Nybakat från vårt eget bageri

I vårt bageri kan du köpa färskt bröd sju dagar i veckan. Vi har brödet för alla tillfällen, från frukostfrallor till lyxigt stenugnsbakat bröd. Hos oss hittar du, förutom alla möjliga typer av nybakade bröd, ett brett utbud av tårtor för alla sorters fester!

Delikatesser – ett urval från hela världen

Här hittar du massor av goda ostar med tillbehör, charkuterier från olika länder samt spännande tapas och inläggningar. Vill du ha tips på något extra gott till helgen eller hjälp med att kombinera den mest spännande ostbrickan? Fråga gärna i så fall vår kunniga personal, vi hjälper dig gärna!

Närodlat och exotiskt – vår frukt och grönt

Ingen annanstans i butiken är säsongen lika påtaglig som här. På våren kommer primörerna, under sommaren njuter vi av svenska bär. Hösten är en enda lång skördefest och under vintern fyller vi på C-vitaminförråden med hjälp av citrusfamiljen.