Familjens Val


1. Familjens Val
Vi på Familjens Val har som avsikt att hjälpa till med att hitta god mat som barn oftast tycker om. För att förklara det enklast kan man säga att vi har tagit med ett sortiment med lite mindre socker, lite mer fullkorn och lite mer mättande mat. Helt enkelt lite mer hälsosam mat för dig och din familj!

2. Vi på ICA Maxi vill visa att vi bryr oss
"Att på ett enkelt sätt kunna hjälpa våra kunder att handla hälsosammare är fantastiskt roligt. Det känns nytt och ligger helt rätt i tiden. Det är ett bra sätt för oss att ytterligare förbättra servicen till våra kunder.” 
- Rikard Hillarp, Handlare


3. Gott, enkelt & hälsosamt 
"Att handla och äta mer hälsosamt är bra för alla. Både vuxna och barn. Med hjälp av Familjens Val gör vi det enkelt att lära sig detta på ett lätt sätt.”

4. Leta efter symbolen i vår butik, den guidar dig till hälsosam mat! 
Alla artiklar som finns med i Familjens Val är tydligt utmärkta med vår symbol på en liten vippa som hänger ut från hyllkanten. Du kan även hämta en informationsfolder i butiken eller surfa in på vår nätbutik för att se hela sortimentet.

5. Kom och träffa Småttingarna
Att handla med barnen kan vara en fantastisk upplevelse eller ibland inte fullt så lyckosam… Vi på ICA Maxi vill att du tar med dig dina barn till våra speciella lördagar och börjar helgen hos oss! Då och då har vi någon extra rolig  händelse i butiken som vi hoppas att barnen skall uppskatta. Vår tipspromenad med "Småttingarna" är ett ständigt inslag som du kan gå varje gång du besöker oss. 


Läs mer på familjens vals egna hemsida

Nästa besök

Inga kommande event

Vi på Maxi ICA Stormarknad Borås älskar mat och brinner för att ge dig Borås bästa matupplevelse. Mat är en oerhört central del av allas våra liv och därför vill vi självfallet bidra till en hälsosam livsstil. Vi ger er därför möjligheten att träffa våra kostrådgivare i butiken för att du ska kunna uppnå dina personliga mål med just din hälsa.

Så vad betyder hälsa för oss på Maxi ICA Stormarknad Borås?

  • Hälsa är ingen tillfällig trend för oss. Det är en livsstil!
  • Brett sortiment av hälsosamma varor
  • Mer frukt och grönt, fisk och fullkorn
  • Mindre Socker

Om Familjens Val

Vi på Familjens Val har som avsikt att hjälpa till med att hitta god mat som barn oftast tycker om. För att förklara det enklast kan man säga att vi har tagit med ett sortiment med lite mindre socker, lite mer fullkorn och lite mer mättande mat. Helt enkelt lite mer hälsosam mat för dig och din familj! 

  • Mindre socker
  • Mer fullkorn
  • Mer mättande 
  • 100 olika varor 
  • Tydligt markerade på hyllkanten

Du och din familj kan få hjälp utav en av kostrådgivarna på Livsviktigt som personal shopper. Ni går tillsammans till mataffären och du får hjälp att välja rätt och nyttigt. De tar givetvis hänsyn till din livssituation och väljer så det blir rätt för dig och din ev. familj.

Vad är nyckelhålsmärkt? Hur vet jag vilken yoghurt som är bra? Är det lättprodukter som gäller? Är grovt bröd alltid bra? Vilka flingor? Kan jag äta ägg varje dag? Ekologiskt? Vill du hitta matvaror för kost enligt GI eller LCHF. Dietisterna hjälper dig att välja rätt.

Du bokar din tid genom att kontakta Mattias på Livsviktigt genom att klicka här