En av landets största stormarknader

En av landets största stormarknader

På Maxi ICA Stormarknad Högskolan kan du alltid få inspiration, tips och idéer. I Maxiköket kan du flera dagar i veckan provsmaka rätter som kan göra matlagningen hemma lite enklare. Var inte rädd att fråga vår personal om hjälp. Varmt välkommen önskar Heléne och Rikard med personal.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Högskolan är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

ICAs matkasse

Vi på Maxi ICA Stormarknad Högskolan har tagit fram våra matkassar för att förenkla för dig. Vi vill ge dig goda, varierande och näringsrika middagar. Med en enklare vardag får du mer tid över till annat. Din vardag kan förstås variera från vecka till vecka – därför är våra abonnemang flexibla. Du kan alltid boka om en kasse, eller boka av den. Beställ här på hemsidan och hämta hos oss måndagar 15–22. Adress: Kristian IV:s väg 3.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Fakta om butiken

Byggår: 1989 
Omsättning: cirka 350 miljoner 
Antal artiklar: cirka 35 000 stycken 
Säljyta: 5000 kvadratmeter 
Färskvaror: manuell fiskavdelning, catering, salladsbar, bageri 
Antal medarbetare: cirka 115 personer 
Läge: avfart Halmstad södra, vid Trade Center, samma kvarter som högskolan 
ICA handlare: Rikard och Heléne Hillarp