Maxi ICA Stormarknad Bålsta sponsrar

Maxi ICA Stormarknad Bålsta sponsrar

Vi på Maxi ICA Stormarknad Bålsta vill ge tillbaka. Många av er som väljer att handla hos oss har någon slags tillhörighet till Bålsta eller Skokloster. Det har vi tagit fast på och vi vill ge tillbaka.

Vi får in ungefär 2-3 sponsoransökningar i veckan då det är mycket aktiviteter på gång, jul, påsk, nyår osv. Under sommarperioden är det lite lugnare. Sammantaget så får vi in någonstans runt 80 förfrågningar om sponsring per år.

Vi har valt att vara stora sponsorer till bland annat Bålsta Hockey, Bålsta IK, Bålsta Simklubb, FUBB, Bålsta IF Handboll, Bålsta FBC, Håbogymnasterna, Bålsta Gymnastikklubb, Bålsta Tennis och Håbo FF. Sen sponsrar vi också massor av mindre event, allt från miljömässor, hundutställningar, individer vi tror på, idrottsarrangemang, Godisjoggen, Lions julkortslotteri, Kvinnojouren, eller Barnens Vasalopp för att nämna några. Sättet att sponsra på varierar, ibland bidrar vi med chokladaskar till föreningens aktiviteter, ibland med korv, bröd och saft som till Barnens Vasalopp, ibland blir det utbetalning, eller vi hyr artister, eller tex en kanon till Godisregnet. Stödtian t.ex. framtagen som ett hjälpmedel för de klub­bar som vi vill erbjuda något extra och ger dessa en bra möjlighet att dryga ut föreningskassan. Sedan säljer vi fruktkartonger i butiken och där går allting direkt vidare till Barncancerfonden.

Utöver detta har vi även långtgående planer på att med öronmärkta medel stödja nya och meningsfulla aktiviteter inom kommunens ungdomssatsning Verkstan. Mer om detta samarbete hoppas vi kan berätta om inom kort. Vi har tre fast kriterier och ansökande arrangemang måste uppfylla åtminstone ett av dessa:

  1. Ungdomsverksamhet
  2. Drogförebyggande
  3. Samhällsfrämjande

Utöver denna typ av sponsring så är vi också bidragsgivare till Rosa Bandet, Röda Korset, Läkare utan gränser och Barncancerfonden. Här samlar vi ihop och skickar vidare ungefär 100 000kr om året. Rosa Bandet kampanjen som den enskilt största bidragaren.

Uppfyller din förening/arangeman våra kriterier och du vill söka sponsring så skriv till sponsring@maxibalsta.se

Välkommen med din ansökan!

Mama Rehemas barnhem

Rehemastiftelsen har till syfte att starta och driva ett barnhem i Hedaru, Kilimanjaroregionen, i Tanzania. Genom detta projekt kan barn med ovissa framtidsutsikter få en trygg uppväxt i ett kärleksfullt hem med tillgång till kläder, medicin, mat, leksaker och utbildning. Arbetet bygger helt på frivilliga insatser. Självklart ville vi vara med!
Besök stiftelsens hemsida

Håboportalen

HåboportalenAttila Gal kom till mig och berättade om sina idéer och tankar med att starta någon form av tidning och vidarutveckla sin webbsida vilken riktar in sig enbart på lokala nyheter härifrån Håbo. Ett mycket bra initiativ tyckte jag och på den vägen var det.

Se länken för att läsa det allra första numret av Håboportalen som har utgivits i samarbete med oss. Jag håller alla mina tummar för att det kommer gå bra för Håboportalen och kommer fortsätta stödja dess verksamhet. Lycka till! www.haboportalen.se

Bålsta IK

Vi är stor sponsor till Bålsta IK och har varit så under en lång tid och har all avsikt att fortsätta så vara. Bålsta IK har en stabil och fungerande förening och sysselsätter mängder av våra ungdomar och är faktiskt en av Sveriges mest framgångsrike föreningar sett till upptagningsområdet för en småstadsklubb.

Missa inte att titta in på deras hemsida, länk uppe till höger för mer information om deras verksamhet. Du kan vara säker på att de med största sannolikhet erbjuder något som passar för just dig.
Besök webbplatsen för Bålska IK

Godisjoggen

Godisjoggen har blivit en stående tradition som vi har varit med och sponsrat ända från starten. Då var det drygt 150 barn som deltog och i år 2012 anmälde sig över 1050 barn… Och detta i här i lilla Bålsta. Vi är stolta över vårt samarbete och hoppas på att detta evenemang fortsätter blomstra såsom det hittills har gjort.
Besök webbplatsen för godisjoggen.

Godisregnet

I samband med Godisjoggen sponsrar vi med över 50kg godis, som delas ut till alla godissugna barn i form av "regn".