Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nästa stjärna?

Här på ICA Maxi Bålsta arbetar vi i ett högt tempo och i en väldigt offentlig och serviceinriktad miljö! Vi värdesätter din förmåga att sätta kunden i fokus och att vara "serviceminded".

Lediga tjänster just nu:

Spontanansökan (Ospecifierat)
Klicka här för att komma till ansökan (extern länk).

Stf Färskvaruchef öppna  (Senast 31/7 2021)
Klicka här för att komma till ansökan (extern länk).

Ansvarig packat kött (Senast 31/7 2021)
Klicka här för att komma till ansökan (extern länk).

Driftchef special (Senast 31/7 2021)
Klicka här för att komma till ansökan (extern länk).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arbetet hos oss på ICA Maxi Bålsta är så mycket mer än det som kunder ser och här erbjuds du som anställd möjlighet till mycket varierande arbetsuppgifter. Vi tror att personal som trivs, känner glädje och mening med det dom gör presterar bättre och därför är vårt ledord i det dagliga arbetet trivsel. Vi lägger stor vikt vid att just du skall tycka att det är roligt och stimulerande att komma till din arbetsplats.

Vi är alltid på jakt efter duktig personal som inte har något emot att arbeta alltifrån 06:00 på morgonen till 22:00 på kvällen.

Våra avdelningar

Bageriet/konditoriet, butiksköket, chark, delikatess, djupfryst, drycker, fisk, frukt & grönt, hårt bröd & kex, kassan, kolonial, konfektyr, kött, mejeri, ost, special, spelbutik och välmående.

Arbetstider, lön mm

Det förekommer olika arbetstider inom företaget. Skriftligt arbetstidschema lämnas till varje anställd. Lönen utbetalas den 25 varje månad, retroaktivt. Dvs. lönen som utbetalas den 25 februari avser januari månad. Vi följer Handels lönesättning. Butiken håller med arbetskläder. Vårt arbetsmiljöarbete sker enligt den handlingsplan som årligen upprättas i företaget.

Förmåner

- Friskvårdsbidrag (fast anställd på minst 18 tim/vecka)
- Massage på jobbet

Antal anställda: strax över 100 personer.
Andel kvinnor: ca 75%

Varmt välkommen att bli vår nästa stjärna!