Danskt rågbröd Innehållsförteckning Vatten, Fullkornsmjöl av råg, Vetemjöl, Råg, Sirap, Solrosfrö, Jäst, Linfrö, Salt.
Gotlandslimpa 800g Innehållsförteckning Vatten, Vetemjöl, Smör, Farinsocker, Sirap, Jäst, Pomeransskal, Salt, Ättikssprit.
Valnötsbröd Innehållsförteckning Vetemjöl, Vatten, Surdeg av råg, Valnötskärnor, Fullkornsmjöl av råg, Olivolja, Salt, Durumvetemjöl, Jäst.
Levain Levain är ett vitt bröd som bakas på vetesurdeg som gör att det blir ett härligt luftigt bröd med god skorpa. Innehållsförteckning Vetemjöl, Vatten, Surdeg av vete, Olivolja, Salt, Jäst.
Solrosbräck Innehållsförteckning Vetemjöl, Vatten, Fullkornsmjöl av vete, Sirap, Solrosfrö, Smör, Jäst.