Sommarjobb 2018

Sommarjobb 2018

Vi söker ett stort härligt gäng, gammal som ung, oavsett bakgrund, som vill jobba med oss denna sommar. Har du snabba fötter, varmt hjärta och öppna armar och älskar att arbeta med människor, då är det här arbetsplatsen för dej.

Vi är Gotlands största livsmedelsbutik och stormarknad och har massor av härliga kunder att ta hand om varje dag. Är du den vi söker och är beredd att satsa 100%?

  • Antalet timmar i veckan varierar mellan avdelningar och tjänster.
  • Tillträde under juni ev. tidigare om du har möjlighet.
  • Goda möjligheter till fortsatt jobb under höst och vinter.

Välkommen med din ansökan till; sommarjobb.visby@maxi.ica.se

Vi önskar ett personligt brev innehållande meritförteckning och foto. 

Kassa (20 tjänster): Du kommer arbeta i kassa och självscanning. Minimiålder 16 år.

Kundcenter (8 tjänster)Du kommer arbeta med reklamationer, ATG, Svenska spel och post. Vi ser gärna att du har intresse/kunskaper inom spel och travsport. Minimiålder 20 år.

Minihuset (2 tjänster)Du skall arbeta med barnpassning av våra minsta kunder. Du skall tycka om att leka med barn och ha en kreativ förmåga. Minimiålder 16 år.

Caféet (8 tjänster)Här arbetar du bl.a. med att serva våra kunder, göra mackor, sallader och baka pizzor m.m. Minimiålder 18 år.

Delikatess/Fisk (15 tjänster): Du ska älska mat och gilla att dela med dig av kunskap, tips och idéer. Du kommer serva kunderna i både delikatess och fiskdiskarna. Bereda smörgåstårtor och catering. Du behöver ha god förmåga att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Minimiålder 18 år.

Bageri (5 tjänster): Du skall ha ett genuint intresse av bageri/konditori. Du behöver ha god förmåga att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Erfarenhet från bageri är meriterande. Minimiålder 18 år.

Frukt & Grönt (3 tjänster): Du ingår i ett team som ansvarar för att diskarna alltid är fräscha och välfyllda. Minimiålder 16 år.

Färsk: Mejeri/Kött & Chark (6 tjänster): Här arbetar du med att fylla diskarna med varor. Du måste vara noggrann och ta ett stort ansvar för att vi alltid har fräscha varor i diskarna. Ev. visst beställningsansvar. Minimiålder 16 år.

Kolonial (15 tjänster): Här arbetar du med att fylla på varor. Du måste vara noggrann och ta ett stort ansvar för att vi alltid har välfyllda och frontade hyllor. Minimiålder 16 år.

Onlinehandel (4 tjänster): Du skall plocka varor som är beställda online. Varorna skall sedan levereras till kunderna. Du måste vara ansvarstagande och noggrann. Minimiålder 18 år. B-körkort krävs.

Hem & Fritid (4 tjänster): Vi söker dej som vill jobba med varuplock inom, media, kläder, husgeråd m.m. Ev. visst beställningsansvar. Minimiålder 18 år.