Vi söker en engagerad och serviceinriktad säljledare till vår catering

Vi söker en engagerad och serviceinriktad säljledare till vår catering

Välkommen till ICA Maxi Visby Gotlands största livsmedelbutik och stormarknad. Här kommer du att arbeta tillsammans med ett glatt gäng som brinner för service och alltid har kunden i fokus.

Om tjänsten
Vår delikatess/fisk och catering avdelning är helt manuell och innefattar flera olika produktkategorier som fisk, charkuterier, färdigmat, ost, delikatesser och catering. 

Du skall älska mat och gilla att dela med dej av kunskap, tips och ideér till både medarbetare och kunder. Du skall ha höga ambitioner och viljan att driva utveckling av sortiment och personal samt ha ett starkt kundfokus och en hög servicekänsla. Du skall tycka om att jobba självständigt och team. Som säljledare-catering kommer du aktivt arbeta med daglig drift och ett tätt samarbete med säljledaren på deli/fisk.

Du är ytterst ansvarig för att kunden alltid är nöjd när catering levereras och ansvarar för resultatet av försäljningen. Som säljledare är du även ansvarig för att orderflödet fungerar. Det förekommer även veckovis uppföljning av ekonomiska nyckeltal såsom försäljning, marginal, svinn m.m.

Du kommer även agera som coach och bollplank till medarbetarna i avdelningen. Genom ditt ledarskap skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna.

Vi söker dej som älskar att arbeta och som tycker det är roligt med ett högt tempo.

Kravprofil

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom dagligvaruhandeln såsom ICA eller annan matvarukedja.

Meriterande

  • Erfarenhet av att jobba i en ledande befattning.
  • Erfarenhet att jobba med LBD.

Omfattning & Tillträde
Heltidstjänst med start omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 mån. Tjänsten innefattar morgonarbete, kvällsarbete och helgarbete.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars till jessica.engstrom@maxi.ica.se märk ansökan SÄLJLEDARE CATERING.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.