Stormarknad med ett brett utbud

Stormarknad med ett brett utbud

På Maxi ICA Stormarknad Visby vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Visby är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Vi bidrar till positiv utveckling för Gotland!

Vi på Maxi ICA Stormarknad Visby är goda gotlänningar och vi vill bidra till en positiv utveckling på hela Gotland. Vi är öppna för sponsring och samarbeten som gynnar en sådan utveckling och som ligger i linje med de värderingar vi står för.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Fakta om butiken

Maxi ICA Stormarknad Visby öppnade den 9 maj 2007 och vår strävan är att kunna erbjuda våra kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik med Sveriges lägsta priser.

På Maxi ICA Stormarknad Visby ska man kunna handla allt man behöver och vi ska erbjuda prisvärda produkter med hög kvalitet. Våra manuella avdelningar erbjuder lite utöver det vanliga.

Bageriet har rykande färskt bröd sju dagar i veckan samt goda tårtor och smarrigt kaffebröd. Fiskavdelningen har ett brett utbud av havets läckerheter från bland annat Östersjön och andra hav. Vår delikatessavdelning får det att vattnas i munnen på dig. Många olika sorters skinka, korvar, salami, patéer, såser, ostar och nygrillat finns för alla smaker.

Vill du ha något gott till festen? Då kan vår kallskänk leverera delikata fat och uppläggningar. På frukt och grönt finns nyttiga grönsaker och frukt från lokala odlare såväl som exotiska frukter från fjärran länder. Gotland är unikt och det är också vår avdelning för Gotländska specialiteter.

På Maxi har vi inte bara livsmedel, här finns även ett bra utbud av kläder, böcker, DVD-filmer, köksgeråd och elartiklar för hem och hushåll. Under sommarhalvåret har vår avdelning trädgård allt du behöver för pysslet i trädgården.

Vår totalyta är ca 6300 kvm och vi har ungefär 70 medarbetare som kommer att göra allt för att ditt handlande ska bli ett rent nöje.

Vår idé – Sveriges billigaste Stormarknad. Låga priser, varje dag, året runt!