Du står för festen, vi för maten!

Du står för festen, vi för maten!

Firmafest, födelsedagskalas eller släktmiddag? Vi på Maxi ICA Stormarknad Göteborg hjälper dig att ordna festmaten och bakverken. Vi erbjuder festfat, smörgåstårtor och tårtor i olika smaker!

TÅRTA & BRÖD

Ring vårt Bageri 2 dagar innan hämtning på 031-7466106.

SMÖRGÅSTÅRTA & FESTFAT

Beställ nedan 3 vardagar innan hämtning.
Har du ej möjlighet att beställa via nätet ring 031-7466114.
Frågor om allergier etc. ring 0520-458800.

Uthämtning sker i butiken:
Maxi ICA Stormarknad Göteborg
Grafiska Vägen 16
412 63 Göteborg
Telefon: 031 - 746 61 00

Tårtor

Ett kalas utan tårta är inget kalas. Har du något att fira är tårtan ett uppskattat måste! Vi har allt från klassisk gräddtårta och prinsesstårta till friskare bakverk med bär, frukt och mousse.

Chark- & delikatessfat

Kallskuret kött, exotiska frukter och krämiga ostar är klassiska inslag på ett festfat. Läckerheter som får det att vattnas i munnen på de flesta. Självklart har vi flera olika varianter och teman.

Bröd

Vi erbjuder nybakat bröd från vårt eget bageri. Hos oss kan du köpa bröd bakade med de bästa råvarorna och en stor dos kärlek.

Sushi Daily

Sushi Daily erbjuder fullt betjänade sushikiosker som finns främst inom och utanför livsmedelsbutiker, stormarknader, flygplatser och tågstationer i hela Europa. Sushikiosken har skickliga kockar som förbereder och lagar produkter framför våra kunder i butiken – med fokus på både underhållning och hög kvalitet.