Mer hälsa.

Mer hälsa.

Vi vill göra det enklare för dig att göra hälsosammare val. Att tydligt synliggöra vårt hälsosammare sortiment och samarbeta med kostvetare och olika typer av både lokala föreningar och nationella organisationer, är bara några sätt hur vi gör mer för en god morgondag och den svenska folkhälsan.

Kostvetarens goda val

Kostvetarens goda val

Vår egna kostvetare Sofia Eklund hjälper dig som kund hos oss att göra ett hälsosammare kostval. Med jämna mellanrum kan du träffa Sofia i vår butik och prata kost med henne. Håll utkik efter event med Sofia på våra sociala medier och spana gärna efter märket ovan i våra hyllor! Där kan du hitta produkter som Sofia tipsar om.

› Läs mer om Sofia

Vego

Vego

Vi har förmodligen det största Vegosortimentet i Göteborg. Håll utkik efter märket ovan i butiken för vårt Vegosortiment.

Laktos_Gluten

Laktos- & Glutenfritt

Likaså har vi även förmodligen Göteborgs största Laktos & Glutenfritt sortiment. Håll utkik efter symbolerna ovan för laktos- och glutenfritt.

Kompis_med_kroppen

Kompis med kroppen

Vi vill göra det enklare för dig att göra hälsosamma val. Vårt samarbete med ”Kompis med kroppen” innebär att vi tar emot skolklasser i butiken och väcker deras kunskap och nyfikenhet om nyttiga frukter och grönsaker.

Banan

Gratis bananer till barnen

Vi vill uppmuntra de små att äta frukt! Därför har vi alltid gratis bananer till alla barn i butiken.

Barndiabetesfonden

Barndiabetesfonden

När man har pantat sina burkar i vårt nya fräscha pantrum kan man välja att skänka panten till Barndiabetesfonden. Sedan 2019 stödjer ICA Stiftelsen Barndiabetesfondens viktiga arbete