Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Göteborg är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Nybakat från vårt eget bageri

Vi erbjuder nybakat bröd sju dagar i veckan. Vi har ett brett sortiment och något som passar för alla tillfällen. Förutom matbröd bakar vi egna tårtor och fikabröd. Vi ställer höga krav på våra råvaror. Du kan alltid lita på att du köper bröd, bakelser och tårtor av högsta kvalitet. Handla direkt ur vår disk eller ring och beställ i bageriet.

Delikatessen – sätter guldkant på tillvaron

I vår delikatessavdelning kan du njuta av salami, lagrade ostar, oliver, skinka, goda marinader och många andra läckerheter. Unna dig eller en vän något extra gott att äta. Vi har det lilla extra, delikatesserna som får dina sinnen tillfredställda.

Alltid färsk fisk och skaldjur

Vi är unika med att ha en fiskbutik. Här säljer vi färska skaldjur och färsk fisk flera dagar i veckan. Vi har alltifrån tonfisk, gös och lax i alla varianter, till krabbor, kräftor och räkor. Är du osäker på hur du ska kombinera fisk med andra tillbehör – tveka då inte att fråga de kunniga tjejerna och killarna i fiskbutiken!

Närodlat och exotiskt – vår frukt och grönt

Ingen annanstans i butiken är säsongen lika påtaglig som här. På våren kommer primörerna, under sommaren njuter vi av svenska bär. Hösten är en enda lång skördefest och under vintern fyller vi på C-vitaminförråden med hjälp av citrusfamiljen.