En av landets största stormarknader

En av landets största stormarknader

På Maxi ICA Stormarknad Göteborg vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Välkommen att bli en av de två miljoner besökare vi har varje år!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Göteborg är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Policy

  • Cyklar och Elscootrar parkeras på utsidan av butiken.
  • Inlines tas av innan man går in i butiken.
  • Hundar får ej vara i butiken, med undantag för ledhundar till synskadade.
  • Moped/motorcykelhjälm med visir tas av när man går in i butiken.

Maxi Göteborg – har något för alla

Den 10 november 1994 slog vi upp portarna och är idag en av Sveriges tio största dagligvarubutiker. Hos oss hittar du cirka 40 000 artiklar under samma tak – från den goda maten till varor för ditt hem och din trädgård.

Maxi ICA Stormarknad Göteborg är ett familjeföretag med ca 230 anställda. Vår personalstyrka gör sitt yttersta för att ditt besök hos oss ska bli en upplevelse för alla sinnen. Hos oss hittar du även ett fullskaligt bageri och en manuell delikatessdisk.

Vi vill att du ska förknippa vår butik med bra priser, fräscha färskvaror, bra service, generösa öppettider och ett brett och djupt sortiment. Vi jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.