Avdelningar med mat och special

Avdelningar med mat och special

Maxi ICA Stormarknad Angered är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Nybakat från bageriet

Vi erbjuder dig nybakat bröd alla dagar i veckan. Med ett brett sortiment och något som passar för alla tillfällen finner du mat- och fikabröd, men också läckra tårtor. Vi ställer höga krav på våra råvaror, du kan alltid lita på att du köper bröd, bakelser och tårtor av högsta kvalitet. Självklart har vi alternativen för dig med någon allergi.

Frukt och grönt för alla säsonger

Ingen annanstans i butiken är säsongen lika påtaglig som här. På våren kommer primörerna, under sommaren njuter vi av svenska bär. Hösten är en enda lång skördefest och under vintern fyller vi på C-vitaminförråden med hjälp av citrusfamiljen. Här hittar du allt från närodlade delikatesser och exotiska frukter till prisvärda rotfrukter.

Vårda din kropp med hälsa och skönhet

Vi erbjuder dig allt du behöver inom kroppsvård samt ett stort utbud av skönhetsprodukter. Vare sig du är på jakt efter den senaste mascaran, en ny doft till kvällen eller mer avancerade hudkrämer hittar du det hos oss.

Vår största avdelning är frontlinjen

Vårt mål är att det ska gå så snabbt som möjligt för dig att betala och åka hem när du handlat klart. Exempelvis har du möjlighet till att scanna själv. Då tar du med dig varorna genom utcheckningen. Ta med dig ditt ICA Kort och anmäl dig i informationen om du inte redan har gjort det.

Köttfärs, salami eller brie?

I våra välsorterade charkdiskar har vi mycket gott. Falukorv till din stroganoff, grillkorv till utflykten, eller varför inte bacon till raggmunken? Bland våra välsorterade osthyllor hittar du allt från hårdostar av olika lagringsgrad till dessertostar och färskostar. Goda matlagningsostar och magrare alternativ kompletterar utbudet.