Allt för ditt hem och din fritid

Allt för ditt hem och din fritid

På vår specialavdelning har vi saker för sport och aktiv fritid, hemkontor, kök, mjuka hemmet och städ. Här finner du också herr- och damkläder, skor, underkläder samt kläder för barn.

Fritid

Vi har det du behöver för att hålla dig i form, oavsett årstid och väder. Med bra och rätt utrustning är det lätt att komma igång med träningen och hålla sig i trim. Bollsporter, fritidslekar och utrustning för fiske samt friluftslivet finner du här.

Hem

Hemkontoret

Här hittar du böcker av alla de slag. Kokböcker som ger inspiration till härliga matupplevelser, deckare som ger dig rysningar och kåserier som ger upphov till sköna skratt. Helt enkelt läsvärda böcker för alla smaker.

Köket

Här har vi det mesta du behöver för matlagningen: kastruller, stekpannor, slevar och vispar. Planerar Du för vardagsmat eller en festmåltid? Tåliga tallrikar, muggar och fat eller eleganta porslinsserviser, glas och bestick har vi också här.

Mjuka hemmet

Här hittar du de saker som ger Ditt hem en unik prägel, det som ger den lilla extra hemkänslan. Gardiner, handdukar, lakan och dukar och mycket annat finns här. Allt från badankan till badrumsmattan ryms på avdelningen.

Städ

Här hjälper vi dig en bit på vägen att göra städningen enklare och smidigare. På avdelningen finns allt du behöver för städningen: moppar, dukar, borstar, hinkar, papperskorgar och mycket mer. Rätt hjälpmedel kan göra städningen till ett rent nöje.

Kläder

Herrkläder

Både bekväma, praktiska och sportiga kläder finns här. Oavsett om du är ung eller gammal, så har vi något som passar. Välj bland mängder av fritidsskjortor, byxor, t-shirts och tröjor. Vi har kläder i alla storlekar och moderna färger som passar.

Damkläder

Kläderna för henne finner du här, oavsett om det gäller kvinnan, tonårstjejen eller mormorn. Vi har såväl det klassiska som det mer moderna och moderiktiga. Tröjor, linnen, blusar och byxor. Det mesta samlat på ett ställe!

Skor

Här finns bekväma och praktiska skor för alla fötter, storlekar och åldrar. Vi har sport- och fritidsskor av bra kvalitet samt elegantare skor. För de varma och heta sommarmånaderna erbjuder vi sandaler och badtofflor. Skulle sommaren regna bort så hjälper det med stövlar, som du också finner här. Vi har dessutom skovårdsprodukter som sulor, skokräm, med mera.

Underkläder

Här har vi de kläder som du har närmast kroppen. Bekväma och av angenämt material samt lätta att tvätta. Nylonstrumpor och spets för damerna och boxershorts för herrarna. Strumpor för alla åldrar. Vi har ett bra utbud i olika prisklasser.

Barnkläder

Bekväma sköna barnkläder i färger och storlekar för alla. Här finner du allt ifrån babykläder till häftiga saker för de äldre barnen. För de minsta har vi roliga kläder med tecknade figurer på och i glada färger. Det mesta är i angenämt bomullsmaterial som passar för alla säsonger och årstider.