Känn dig välkommen till våra avdelningar

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Falun är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Populära avdelningar

Nybakat från vårt eget bageri

På Maxi ICA Stormarknad Falun finner du ett riktigt bageri där vi bakar ett stort sortiment från grunden. Vi bakar 365 dagar om året i syfte att hela tiden leverera ett färskt och fräscht sortiment. Här kan du hitta allt från surdegsbröd, kanelbullar, lantbröd, till baguetter och frukostfrallor – alltid rykande färskt.

Delikatesser från hela Europa

I delikatessen har vi samlat det bästa från Europas alla hörn. Vad sägs om lufttorkad Pata Negra från Spanien eller mogen Brie de Maux från Frankrike. Världens smaker i all ära men vi producerar härliga delikatesser även i Sverige och framförallt i Dalarna. Här finns något för alla smaker.

Färsk fisk och skaldjur

Vår fiskavdelning är öppen veckans alla dagar. Till helgerna strävar vi alltid efter att ha ett rikt sortiment av skaldjur i disken. Fisk är enkelt och fantastiskt gott! Fråga oss gärna om tillagningstips eller recept om inspirationen saknas.

Närodlat och exotiskt – vår frukt och grönt

Frukt och grönsaker är inte bara gott det är även en fröjd för ögat och viktigt i inredningssammanhang. Vår målsättning är att tillhandahålla Faluns bredaste sortiment och dessutom med högsta kvalitet till ett mycket bra pris. Bland våra cirka 300 artiklar hittar du frukt och grönsaker från världens alla hörn.

Allt för ditt hem och din fritid

Hem & fritid är samlingsnamnet för våra sortiment media, leksaker, hemmet, kläder, böcker och hemkontor samt trädgård. Vi erbjuder de senaste filmerna och spelen, leksaker för stora och små, allt för att lyckas i köket och trivas vid matplatsen. Här hittar du det mesta för vardagen under ett tak.