Vi engagerar oss för ett bättre samhälle

Barn på en läktare

Vi engagerar oss för ett bättre samhälle

Alla vill vi väl leva i ett trevligt och välfungerande samhälle? Vi tycker att det är upp till var individ och företag att avgöra vad man själv kan och vill bidra med, men vi vill uppmuntra alla att göra lite mer för varandra.

Små, små insatser gör stor nytta om det är många som gör dom och dessutom känns det faktiskt riktigt bra i hjärtat när man gör gott.

Vi har valt att göra det där lilla extra genom att stödja lokalt med inriktning på människor. Vi beundrar välgörenhetsorganisationer som ger sin tid och energi till att hjälpa andra och idrottsföreningar som skapar förutsättningar för motion och gemenskap för ungdomar och vuxna. För oss är det en självklarhet att vi ska vara med och bidra.

Det är viktigt att ungdomar får en bra utbildning i skolan som skapar goda förutsättningar att ta sig in på arbetsmarknaden. Även här vill vi vara med och stötta. Som en av Enköpings största arbetsgivare är vi övertygade att vi kan bidra med kunskap om vilka kvalitéer och kompetenser som behövs. Med en bra dialog och ett bra praktikprogram drar vi vårt strå till stacken. Var med och bidra till ett bättre samhälle du också.