Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Vår idé – Sveriges billigaste stormarknad

Vi har samlat det mesta under ett och samma tak för att göra din vardag lite enklare. Ett brett sortiment av dagligvaror och specialvaror till riktigt bra priser och kvalitet. Extra fokus har vi på färskvaror och vi presenterar stolt Enköpings enda butiksbageri, där våra bagare bakar rykande färskt bröd sju dagar i veckan, en köttdisk med över 150 färska alternativ eller för att inte nämna våra manuella avdelningar med färsk fisk, ost, chark och delikatesser.

 • Kylvaror

  Känn dig välkommen till våra avdelningar

  Maxi ICA Stormarknad Enköping är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

  Avdelningar
 • Handlarna Patrik, Peter och Johan Borg

  Den nya tidens stormarknad

  I augusti 2005 slog vi upp portarna för stormarknaden. Vår stormarknad är unik på många sätt, bland annat eftersom den är den första i Sverige med ny butikslayout, en så kallad "Compact Hyper"-profil. Detta innebär att butiksytan inte är lika stor som en traditionell Maxi ICA Stormarknad. Däremot omfattar utbudet fortfarande allt det som hushållet kan tänkas behöva.

  Handlaren har ordet
 • Kvalitetscertifiering

  ICAs kvalitetsarbete i butik

  Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Populärt innehåll

maxi-ica-stormarknad-logotyp
Maxi ICA Stormarknad EnköpingVagnsgatan 3, 745 22 ENKÖPING, Telefon: 0171 - 41 56 00