Internationella burgardagen är här!

Här får du alla matnyttiga tips och tricks du kan tänkas behöva till 28 maj för att skapa den perfekta hamburgaren. Från hur du bakar det perfekta brödet till de så viktiga tillbehören. Och oavs­ett dina preferenser kan vi nästan garantera att du kommer hitta en variant som faller dig i smaken. Smaklig burgare!

Hamburgare som ser väldigt god ut

Variera mera

Hamburgare är mer en bara kött, bröd, ost och ketchup. Via länken här nedan har vi samlat massor av olika typer av grillvänliga varianter. Från små och smakfulla sliders med pulled pork till rökiga och välfyllda svampburgare med halloumi.

› Här hittar du alla burgare

Nybakat hamburgerbröd

Det bästa brödet

Inget slår det hemmabakade hamburgerbrödet. Visst, det tar lite längre tid. Men vi lovar. Det är värt det! Dessutom är bröden superenkla att göra och utmärkta att frysa in. Här nedan har vi länkat det perfekta hamburgerbrödet!

› Baka det bästa brödet nu

Goda röror och toppings

Toppa din burgare

En burgare utan smarriga toppings är som en kebab utan sås. Inget vidare helt enkelt. Klicka dig vidare på länken nedan för att frossa i smakfulla tillbehör som tar din hamburgare till nästa nivå.

› Till toppingen

Ät klimatsmarta burgare för en bättre värld

Burgare för framtiden

Klicka på länken här nedan för att välja och vraka bland klimatsmarta hamburgare. Bättre för miljön – precis lika goda. Här bjuds det på allt från medelhavsinspirerad vegoburgare till fiskburgare med rostad sötpotatis.

› Mot en lite bättre värld