Handla online – mat och mycket annat!

Handla online – mat och mycket annat!

Handla online från oss på Maxi ICA Stormarknad Borlänge. Här kan du köpa hela veckans mat, och massor av andra bra saker. Förutom maten till vardag och fest erbjuder vi husgeråd, inredningsprylar och en hel del annat för hem och fritid här på nätet. Enkelt, tryggt och bekvämt!

När du handlar i butiken på nätet så är det personal i butiken som noggrant väljer, plockar och packar dina varor. Varorna förvaras varsamt tills det är dags för dig att hämta varorna eller få dem hemlevererade. Den tjänsten och servicen som vi utför gör att priset är något högre på varor i butiken på nätet.

Handla mat online

Handla maten online hos oss på Maxi ICA Stormarknad Borlänge. I vår butik på nätet kan du köpa både mat och annat för vardag och fest. Enkelt, tryggt och bekvämt!

För företagskunder

För företag är tid pengar. Handla i vår onlinebutik så kan ni fokusera på andra saker medan vi packar och levererar varorna. Enkelt, tryggt och bekvämt!

Hem & fritid

Här hittar du det mesta för ditt hem och din fritid. Handla dina köksprylar, leksaker, film, spel, böcker och inredning för hemmet.