Viltkött, parmaskinka eller dessertost?

Viltkött, parmaskinka eller dessertost?

Vi säljer allt från köttfärs och kotletter för vardagsmaten till oxfilé eller entrecote för festen. I vår charkdisk finner du falukorv och pannkakor såväl som äkta parmaskinka och spännande tapas. Vår välsorterade ostavdelning erbjuder allt från påläggsostar till kvällens desserter.

Kött

I vår avdelning för kött hittar du lamm, kalv samt kyckling och övriga fågelprodukter. Letar du efter något mer spännande eller annorlunda? Kolla då in vårt viltsortiment under höst- och vintersäsongen. Eller varför inte prova vårt lokala fläsk- och nötkött som kommer från Siljan Chark eller lamm från Meny Gotland.

Vår ambition är att hålla marknadens bästa köttavdelning, både i sortiment och pris. Behöver du hjälp med ripan eller kängurufilén eller har du önskemål om något som vi inte har i sortimentet, fråga då gärna vår personal.

Chark

Vi erbjuder dig ett mångfacetterat utbud med både exotisk och lokal prägel. Husmanskost är viktigt för oss. Till avdelningen hör också Sallad & färdigmat, med snabblagade måltider.

Ost

Här erbjuds allt från dessertost till våra magrare hårdostar, men vi har även tagit in ett kravsortiment som vi hoppas mycket på.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

 

Kött, chark & ost
0243-24 61 12